Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
R
Regina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jarekinas ar to, ka bus zalu garsa
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Antra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es nelieku krustmagliņas un aspirīnu, bet lieku ķimenes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zg
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Daru tāpat tikai bez aspirīna,bez krustnagliņām.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es uz 3l burku lieku trīs asperīna tabletes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pavisam mierīgi aspirīnu šai receptei var arī nelikt un gurķi tāpat stāv vairākus gadus un vidi nepaliek tukši.
Vienīgi leju virsū jau gatavu marinādi, bet gurķu burkas otrādi apgrieztas sasedzu, lai izkarst.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
saimniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Par aspirīnu viss skaidrs 2 tabletes,bet kāds aspirīns 325 vai stiprāks?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dimon
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
galigakais bulshets!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
salodzina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aspirīns,lai nebūtu jāsterilizē burkas un ,lai gurķi būtu kraukšķīgi.
Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tie, kas nezina, aspirīns domāts, lai nebūtu jāsterilizē gurķi. Pati arī tā daru jau kādus sešus gadus, laiks un darbs ieekonomējas. Uz 1 litru 1 tab. aspirīna, un nopērku gatavās veikalā marinēšanas garšvielas, tad vispār super, tākā veikala gurķi. Nu ne jau kilogramiem apēd tos gurķus uzreiz, aspirīns arī vajadzīgs, lai šķidrinātu asinis, neveidotos trombi. Un tiem kam kuņģa problēmas, lai marinē ar citronskābi, bez etiķa.:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šī recepte ir pārspīlēta-veselībai uzkarsēts aspirīns? iesaku tiem kas negrib pievienot aspirīnu-kad esat tās burkas aši samazgājuši-uz plīts liekat divus katlus ar karstu ūdeni,viens būs gurķu pārliešanai,bet otrā katlā kad ūdens ir ap 80 grādiem ieberiet porcijās gurķus (tā saucās blanšēšana),paturiet minūtes divas un ar putu karoti izsmeļat ārā,karstus pildat burkās,varat mazliet padzisināt lai nedeg rokas,pārējais viss der izņemot krustnagliņas-tā kā neder gurķu marinēšanai
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
A prieksh kam tas aspirins ir domats?
Ja es baroju bernu ar kruti es varu es gurkus ar zalem kopa!??
Tas nekas slikts nav??? :/
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zita Āboliņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādam nolūkam domāts asperīns pie konservētiem gurķiem?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija v
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Parasti izmantoju 1,5 lt burku un liekuupeņu lapas dilles 2 daiviņas ķiplokus sāli 2 ēd,karotes ar nelielu kaudzīti šls mārutku lpas vai sakni pipari (maltos) pēc vēlmes un 1 tabl. aspirīna , sāli izšķidinu 1lt ūdens ,kuru uzvāru un uzleju tad aizvākoju .stāv labi, garšigi , kraukšķigi. Aspirīns netiek uzņemts tik daudz, jo vienā reizē taču cilvēks neapēd kg gurķu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gataoju jau trešo gadu,visiem garšo,ātri,labi,neviens nav kuņģa čūlā iedzīvojies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
lietoju tikai 1 tableti lieliski stāv un labi garšo
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zane zeidele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es daru tāpat,visi,kas ir nogaršojuši slavē.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes