Karstā dzērveņu sula

Karstā dzērveņu sula
Foto: Depositphotos.com
Ogas var izmantot kā svaigas, tā saldētas.

Sastāvdaļas

  • 150 g dzērveņu
  • 200 ml ūdens
  • 1-2 tējk. brūnā cukura
  • 1/2 apelsīna
  • 4-5 krustnagliņas
  • 1 anīsa zvaigznīte

Pagatavošana

15 min.
  1. Dzērvenes noskalo, sašķaida, apelsīnu sagriež šķēlēs - pārlej ūdeni, vāra 3 - 5 min. Tad izkāš.
  2. Lej atpakaļ katlā, pieliek cukuru, krustnagliņas, anīsu un uzvāra.
  3. Lej krūzītēs, kuras var dekorēt ar nesaspiestām ogām un apelsīna šķēlītēm.

    Lai labi garšo!
    Lej krūzītēs, kuras var dekorēt ar nesaspiestām ogām un apel...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni