Augļu "granola"

2005. gada 6. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Recepte domāta 10 porcijām.
2. Izsmidzini cepameļļu cepešpannā. Lielā traukā samaisi kopā auzu pārslas, kviešu dīgstus, saulespuķu sēklas, mandeles un piena pulveri, un kanēli.
3. Nelielā traukā sajauc apelsīnu sulu, medu un eļļu. Ar šo maisījumu pārlej auzu maisījumu un samaisi. Izklāj cepešpannā. Cep 325°C karstā krāsnī aptuveni 25 minūtes vai tikmēr, kamēr auzu pārslas ir apbrūnējušas.
4. Tūlīt izcepto masu uzliec uz liela folijas gabala. Iemaisi augļu gabaliņus. Pilnībā atdzesē.
5. Lai uzglabātu, ievieto pārtikas uzglabāšanai domātos traukos un glabā līdz 2 nedēļām istabas temperatūrā.
6. Ilgākai uzglabāšanai ieliec saldētavas traukos un sasaldē. Ja vēlies, vari pasniegt #ins_quot#granolu#ins_quot# kopā ar pienu.
Uz augšu