Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltā gaļa ar citronu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas liellopgaļas50 g cietā siera8 ēdamkarotes saldā krējuma1 šļuka Vusteršīras mērces (ir visos lielveikalos)40 g sviesta1 citrons1 tējkarote rīvmaizessāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajauc malto gaļu, rīvētu sieru, 4 ēdamkarotes saldā krējuma un Vusteršīras mērci. Sadali visu masu astoņās daļās un izveido bumbas. Tad cep tās uz pannas sviestā aptuveni 10–15 min, līdz zeltaini brūnas, visu laiku maisot.Pārliec to visu uz servējamā šķīvja vai arī skaistā bļodā. :)Pannā ielej atlikušo krējumu, piespied citronu un ierīvē mazliet tā mizas, pieber rīvmaizi un pavāri, līdz viss ir mērces konsistencē.Pārlej mērci gaļai, un viss.P.S. Rīvmaize ir labāks mērces iebiezinātājs nekā milti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas