Zivju pīrāģels

2007. gada 15. janvāris
Foto: Sergejs Sosins
Pagatavošana
1 min
1. Izgriežam fileju(asakas un galvu nemetiet ārā)
2. Filejā ieberžam sāli un piparus un liekam dzesēties.
3. grāpī ielejam ūdeni un pievienojam sagriztos ripiņās burkānus un sīpolus,pieliekam arī zivju pārpalikumus(sk.augstāk)...vāram15-20min.
4. pēc tam gatavo buljonu atdzesējam-obligāti-(lai ievēlkās)
5. tagad ieliekam atdzesētā buljonā fileju un atkal vāram 20min.
6. pa to laiku ņemam olas un sakuļam kopā ar saldo krējumu
7. kad fileja ir jau gatava,ņemam to ārā un sadalam( ar rokām ) palielos gabaliņos
8. liekam mīklu formā un ievietojam cepeškrāsnī uz 20-25min(180grādi)
9. uz gatavo mīklu saliekam filejas gabaliņus un lejam pa virsu sakūltās olas
10. liekam cepeškrāsnī uz 30min(180grādi)
Uz augšu