Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Zivju pīrāģels

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Līdaka vai zandarts(500-1000gr)
  • Olas(4-5gb)
  • Saldais krējums(0.5l)
  • Burkāns,sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Sāļo mīklu(atkarīgi cik liels būs pīrāgs)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izgriežam fileju(asakas un galvu nemetiet ārā)
  2. Filejā ieberžam sāli un piparus un liekam dzesēties.
  3. grāpī ielejam ūdeni un pievienojam sagriztos ripiņās burkānus un sīpolus,pieliekam arī zivju pārpalikumus(sk.augstāk)...vāram15-20min.
  4. pēc tam gatavo buljonu atdzesējam-obligāti-(lai ievēlkās)
  5. tagad ieliekam atdzesētā buljonā fileju un atkal vāram 20min.
  6. pa to laiku ņemam olas un sakuļam kopā ar saldo krējumu
  7. kad fileja ir jau gatava,ņemam to ārā un sadalam( ar rokām ) palielos gabaliņos
  8. liekam mīklu formā un ievietojam cepeškrāsnī uz 20-25min(180grādi)
  9. uz gatavo mīklu saliekam filejas gabaliņus un lejam pa virsu sakūltās olas
  10. liekam cepeškrāsnī uz 30min(180grādi)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA