Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Guļbišņīki no vārītiem kartupeļiem

Guļbišņīki no vārītiem kartupeļiem

FOTO: Inese Kotikova

Tas viss izklausās ļoti sarežģīti, bet tā nemaz nav. Guļbišņīki ir mūsu ģimenē ļoti iecienīts ēdiens.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļu
  • 700 g maltas gaļas
  • 2 olas
  • Garšvielas (sāls, pipari)
  • Eļļa cepšanai
  • Nedaudz miltu
  • Rīvmaize
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Uzvāra kartupeļus, pievieno sāli pēc garšas, kad gatavi sastampā kā priekš biezputras, ļauj atdzist.
  2. Pa to laiku uz pannas apcep gaļu ar garšvielām.
  3. Kad kartupeļi atdzisuši, pievieno olas un miltus, visu kārtīgi samīca.
  4. Rokas samitrina ar ūdeni, lai nelīp pie rokām, uz rokas veido pankūciņu, kurai pa vidu liek gaļu (veido tā, lai kartupeļi būtu visapkārt), tad apviļā rīvmaizē un cep uz pannas vidēji brūnus.

    Pasniedz ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Rokas samitrina ar ūdeni, lai nelīp pie rokām, uz rokas veid...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas