Gaļas čiekuri

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltas liellopu gaļas
  • 1 ola
  • Sīpols
  • Baltmaizes šķēle
  • ½ gl. piena
  • 2 ēd.k. krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Tauki

Pagatavošana

1 min.
  1. No maltās gaļas, olas,sīki sasmalcināta sīpola, baltmaizes šķēles, pien, krējuma, pieliekot sāli un piparus pagatavo kotlešu masu.
  2. To sadala apmēram 60 g porcijās un izplacina.
  3. Vidū liek pa tējk. pildījumu, izveidoto ovālo formu, apmērcē sakultā olā, apviļā mazos kubiņos sagrieztā baltmaizē un vāra sakarsētos taukos 8 minūtes.
  4. P.S. Pildījumam izmanto ceptas sēnes, rīvētu sieru, vārītas žāvētas plūmes bez kauliņiem, kubiņos sagrieztu šķiiņķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi