Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas čiekuri

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltas liellopu gaļas
  • 1 ola
  • Sīpols
  • Baltmaizes šķēle
  • ½ gl. piena
  • 2 ēd.k. krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Tauki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No maltās gaļas, olas,sīki sasmalcināta sīpola, baltmaizes šķēles, pien, krējuma, pieliekot sāli un piparus pagatavo kotlešu masu.
  2. To sadala apmēram 60 g porcijās un izplacina.
  3. Vidū liek pa tējk. pildījumu, izveidoto ovālo formu, apmērcē sakultā olā, apviļā mazos kubiņos sagrieztā baltmaizē un vāra sakarsētos taukos 8 minūtes.
  4. P.S. Pildījumam izmanto ceptas sēnes, rīvētu sieru, vārītas žāvētas plūmes bez kauliņiem, kubiņos sagrieztu šķiiņķi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu tomātu biezzupa

Ceptu tomātu biezzupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. jūlijs 17:44 29.07 17:44
Knifi, lai mājās karbonāde garšotu tikpat labi kā ceļmalas krodziņā (5)
Iesaka šefpavārs Ingmārs Ladigs

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas