Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas čiekuri

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltas liellopu gaļas
  • 1 ola
  • Sīpols
  • Baltmaizes šķēle
  • ½ gl. piena
  • 2 ēd.k. krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Tauki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No maltās gaļas, olas,sīki sasmalcināta sīpola, baltmaizes šķēles, pien, krējuma, pieliekot sāli un piparus pagatavo kotlešu masu.
  2. To sadala apmēram 60 g porcijās un izplacina.
  3. Vidū liek pa tējk. pildījumu, izveidoto ovālo formu, apmērcē sakultā olā, apviļā mazos kubiņos sagrieztā baltmaizē un vāra sakarsētos taukos 8 minūtes.
  4. P.S. Pildījumam izmanto ceptas sēnes, rīvētu sieru, vārītas žāvētas plūmes bez kauliņiem, kubiņos sagrieztu šķiiņķi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas