Gatavo Mikus Abaroniņš: gardas receptes un sirsnīgi stāsti

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Turpinām rubriku “Gatavosim ar stāstu”, kurā ne vien izdzīvojam Latvijā pazīstamu cilvēku stāstus, bet arī uzzinām jaunas un gardas receptes jūsu Ziemassvētku galdam. Trešais studijas viesis ir TV mūziķis, pasākumu vadītājs un producents Mikus Abaroniņš.

Konservētu turku zirņu un melno pupiņu uzkoda

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Mikus, kurš brīvajā laikā aizraujas ar ēdienu gatavošanu un, starp citu, ir tieši aso garšu pazinējs un eksperts, mūsu rubrikā "Gatavo ar stāstu" nolēma izaicināt savus spēkus kādas veselīgas uzkodas, eksotisku salātu un kārtīga ģimenes vakariņu cienīga ēdiena pagatavošanā. 

Pikantie dārzeņi ar cūkgaļu

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Mikus stāsta: kā jau lielākā daļa no mums, Ziemassvētkus nespēj iedomāties bez zirņiem ar speķi un kārtīga otrā ēdiena: "Es nevarētu iedomāties, ka kāds izlemtu pasniegt galdā vegāniskus salātus...Bet, no otras puses, varbūt ar laiku mēs pratīsim ēst atbildīgāk pret savu ķermeni, lai pēc tam nav jāguļ uz sāna, lai nespiestu vēderu!" 

Melno pupiņu un mango salāti

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Skaties video, kurā uzzini, kāds patiesībā ir Mikus Ziemassvētku tradicionālais ēdiens un kāpēc viņš sevi uzskata par labāko Ziemassvētku vecīti.

Skaties arī kā virtuvē veicās Ansim Klintsonam un Rūtai Dvinskai

Raidījums un receptes tapušas sadarbībā ar Bonduelle. 

Apmaksāta publikācija.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu