Turpinām rubriku “Gatavosim ar stāstu”, kurā ne vien izdzīvojam Latvijā pazīstamu cilvēku stāstus, bet arī uzzinām jaunas un gardas receptes jūsu Ziemassvētku galdam. Trešais studijas viesis ir TV mūziķis, pasākumu vadītājs un producents Mikus Abaroniņš.
Gatavo Mikus Abaroniņš: gardas receptes un sirsnīgi stāsti
Mikus, kurš brīvajā laikā aizraujas ar ēdienu gatavošanu un, starp citu, ir tieši aso garšu pazinējs un eksperts, mūsu rubrikā "Gatavo ar stāstu" nolēma izaicināt savus spēkus kādas veselīgas uzkodas, eksotisku salātu un kārtīga ģimenes vakariņu cienīga ēdiena pagatavošanā.
Mikus stāsta: kā jau lielākā daļa no mums, Ziemassvētkus nespēj iedomāties bez zirņiem ar speķi un kārtīga otrā ēdiena: "Es nevarētu iedomāties, ka kāds izlemtu pasniegt galdā vegāniskus salātus...Bet, no otras puses, varbūt ar laiku mēs pratīsim ēst atbildīgāk pret savu ķermeni, lai pēc tam nav jāguļ uz sāna, lai nespiestu vēderu!"
Skaties video, kurā uzzini, kāds patiesībā ir Mikus Ziemassvētku tradicionālais ēdiens un kāpēc viņš sevi uzskata par labāko Ziemassvētku vecīti.
Skaties arī kā virtuvē veicās Ansim Klintsonam un Rūtai Dvinskai.
Raidījums un receptes tapušas sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija.