Pikantie dārzeņi ar cūkgaļu

Kolekcijas: Fotorecepšu
Klasika nenoveco. Cūkgaļa kopā ar dārzeņiem vienmēr garšo labi. Asumiņam - čili pipars.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
  • “Bonduelle” saldēti dārzeņi pēc izvēles
  • Sīpols
  • Čili pipars
  • Ķiploks
  • Sviests cepšanai
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gaļu kubiņos.
    Sagriež gaļu kubiņos.
  2. Pannā izkausē sviestu un liek cepties gaļu.
    Pannā izkausē sviestu un liek cepties gaļu.
  3. Sagriež sīpolu un sasmalcina ķiploku.
    Sagriež sīpolu un sasmalcina ķiploku.
  4. Sagriež asos piparus.
    Sagriež asos piparus.
  5. Pievieno garšaugus gaļai.
    Pievieno garšaugus gaļai.
  6. Visu samaisa un apcep.
    Visu samaisa un apcep.
  7. Tad pievieno “Bonduelle” dārzeņu maisījumu.
    Tad pievieno  “Bonduelle” dārzeņu maisījumu.
  8. Visu papildina ar garšvielām un cep, līdz dārzeņi gatavi.
    Visu papildina ar garšvielām un cep, līdz dārzeņi gatavi.
  9. Pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi