Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Konservētu turku zirņu un melno pupiņu uzkoda

Konservētu turku zirņu un melno pupiņu uzkoda

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Uzkodas var būt ne vien ļoti garšīgas, bet arī veselīgas. Lūk, lab piemērs ar izcili gardu našķi.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 iepakojumi “Bonduelle” konservēto turku zirņu
  • Olīveļļa
  • Kūpinātas paprikas garšviela
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pupiņām un turku zirņiem nolej šķidrumu, tos noskalo.
    Pupiņām un turku zirņiem nolej šķidrumu, tos noskalo.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Nosusina uz dvieļa.
    Nosusina uz dvieļa.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Divas cepešpannas izklāj ar cepamo papīru, uz katras atsevišķi ber zirņus un pupas. Aplej ar olīveļļu.
    Divas cepešpannas izklāj ar cepamo papīru, uz katras atseviš...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 – 20 minūtēm.
    Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 – 20  minū...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Kad gatavi, pievieno garšvielas.
    Kad gatavi, pievieno garšvielas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Pieber arī zaļumus un visu samaisa.
    Pieber arī zaļumus un visu samaisa.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  7. Eleganta, vegāniska uzkoda!
    Eleganta, vegāniska uzkoda!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA