-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Konservētu turku zirņu un melno pupiņu uzkoda
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uzkodas var būt ne vien ļoti garšīgas, bet arī veselīgas. Lūk, lab piemērs ar izcili gardu našķi.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 iepakojumi “Bonduelle” konservēto turku zirņu
-
Olīveļļa
-
Kūpinātas paprikas garšviela
-
Sāls
-
Pipari
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Pupiņām un turku zirņiem nolej šķidrumu, tos noskalo.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Nosusina uz dvieļa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Divas cepešpannas izklāj ar cepamo papīru, uz katras atsevišķi ber zirņus un pupas. Aplej ar olīveļļu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 – 20 minūtēm.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kad gatavi, pievieno garšvielas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pieber arī zaļumus un visu samaisa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Eleganta, vegāniska uzkoda!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs