Konservētu turku zirņu un melno pupiņu uzkoda

Uzkodas var būt ne vien ļoti garšīgas, bet arī veselīgas. Lūk, lab piemērs ar izcili gardu našķi.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

  • 2 iepakojumi “Bonduelle” konservēto turku zirņu
  • Olīveļļa
  • Kūpinātas paprikas garšviela
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Pupiņām un turku zirņiem nolej šķidrumu, tos noskalo.
    Pupiņām un turku zirņiem nolej šķidrumu, tos noskalo.
  2. Nosusina uz dvieļa.
    Nosusina uz dvieļa.
  3. Divas cepešpannas izklāj ar cepamo papīru, uz katras atsevišķi ber zirņus un pupas. Aplej ar olīveļļu.
    Divas cepešpannas izklāj ar cepamo papīru, uz katras atseviš...
  4. Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 – 20 minūtēm.
    Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 – 20  minū...
  5. Kad gatavi, pievieno garšvielas.
    Kad gatavi, pievieno garšvielas.
  6. Pieber arī zaļumus un visu samaisa.
    Pieber arī zaļumus un visu samaisa.
  7. Eleganta, vegāniska uzkoda!
    Eleganta, vegāniska uzkoda!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi