Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Konservētu turku zirņu un melno pupiņu uzkoda

Foto: Receptes.lv
Uzkodas var būt ne vien ļoti garšīgas, bet arī veselīgas. Lūk, lab piemērs ar izcili gardu našķi.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Pupiņām un turku zirņiem nolej šķidrumu, tos noskalo.
Foto: Receptes.lv
2. Nosusina uz dvieļa.
Foto: Receptes.lv
3. Divas cepešpannas izklāj ar cepamo papīru, uz katras atsevišķi ber zirņus un pupas. Aplej ar olīveļļu.
Foto: Receptes.lv
4. Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 – 20 minūtēm.
Foto: Receptes.lv
5. Kad gatavi, pievieno garšvielas.
Foto: Receptes.lv
6. Pieber arī zaļumus un visu samaisa.
Foto: Receptes.lv
7. Eleganta, vegāniska uzkoda!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu