Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Tirgus apmeklējums kā gastronomisks ceļojums: šefpavāres ieteikumi un triki iepērkoties

Kur dabūt kraukšķīgākos vietējos gurķus, kāpēc zivij pirms pirkšanas jāieskatās acīs un jāizmēra spuras? Kur dabūt tādu krējumu, ka karote tajā stāv, bet negrimst? Un kas atrodas zem tirgus paviljoniem? Receptes.lv dodas ekskursijā pieredzējuša eksperta pavadībā!

Tirgus tūri sākam ar zivju paviljonu. Uz manu jautājumu, vai ceturtdienas joprojām zivju dienas (tāds nospiedums manā atmiņā nāk no bērnības), Elfa atsmej, ka arī pirmdienas ir zivju dienas. “Zivis tirgū nonāk caur piegādātājiem, un tie parasti izvēlas pirmdienu un ceturtdienu.”

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa zivju nāk no audzētavām, arī tās savā starpā atšķiras. Elfa mudina pievērst uzmanību

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu