Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Vieglākai gada 21. nedēļai: receptes darba dienu vakariņām

Rabarberu barankmaizītes, marinētās redīsu ripiņas ar sarkano sīpolu fiksai apēšanai, skābeņu-dārza zaļumu zupa ar kūpinātu vistu un pērļu grūbām
Rabarberu barankmaizītes, marinētās redīsu ripiņas ar sarkano sīpolu fiksai apēšanai, skābeņu-dārza zaļumu zupa ar kūpinātu vistu un pērļu grūbām Foto: Receptes.lv lasītājs, Receptes.lv kolāža

Maijs jau iet uz otru pusi, un esam pavasarī. Daba sākusi mūs lutināt ar vietējiem labumiem, bet laikapstākļi vairāk atgādina rudeni, tāpēc uz jautājumu, "Ko gatavot?" atbildē sagatavojam sātīgas un sildošas maltītes, iekļaujot sezonālos labumus – skābenes, rabarberus, redīsus.

Ēšanas paradumi dažādās ģimenēs atšķiras, iemesli tam var būt dažādi – ieradumi, dažādas diētas, produktu nepanesamība, vienkārši garšo-negaršo.

Aicinām, apskatot receptes, neaizmirst par radošumu – daudzi ēdieni ir vairāk vai mazāk pielāgojami ģimenes vajadzībām un gaumēm, tāpēc smelies idejas un lai vieglāka nedēļa!

Pamatēdieni

Zupās – skābenes

Salātos – redīsi

Saldajā – rabarberi

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu