Smalkmaizīte pusmēness formā, kraukšķīgu āriņu, mīkstu iekšiņu, Latvijā nopērkama gan par 39 centiem, gan trīs eiro. Vai dārgais garšo labāk? Kur Latvijā atrast gardākos kruasānus?

Es upurēju savus ēšanas paradumus, lai dotos kruasānu izpētē. Tagad vietā būtu citēt kolēģa Toma Lūša rakstu beigu piebildi: “Šis ir autora viedoklis, kas var nesakrist ar TVNET redakcijas nostāju.” Un ne tikai ar redakcijas, bet arī ar jūsu, mīļie lasītāji, viedokli. Es nepretendēju uz patiesību, man nav maģistra grāda kruasānu zinātnēs, un es pat neesmu pārtikas tehnologs vai Gordona Remzija māsīca. Ticu, ka kādā jautājumā mūsu gaumes sakritīs, tāpat ticu, ka būs kruasāni, kuri, jūsuprāt, tikuši apvainoti nepatiesi!