:format(webp)/nginx/o/2024/10/09/16407385t1h8115.jpg)
Ne tikai specializētajos veikalos, arī mazumtirdzniecības tīklos ir atrodami dažādi steika gabali. Visbiežāk tie ir triju veidu. Ar ko tie atšķiras, skaidro šefpavārs.
Ne tikai specializētajos veikalos, arī mazumtirdzniecības tīklos ir atrodami dažādi steika gabali. Visbiežāk tie ir triju veidu. Ar ko tie atšķiras, skaidro šefpavārs.
Šefpavārs Kristaps Sīlis raidījumā "Šefu gaidījāt?" skaidro, ka veikalos parasti atrodami divi līdz trīs veidi: antrekots, muguras karbonāde jeb striploin un šķiņķis.
Ja esi nolēmis gatavot steiku, neaizirsti arī par sviestu, kādu ķiploka daiviņu un varbūt timiāna zariņu.
Īstā steika gabala izvēle, protams, paliek katra paša ziņā, bet ir labi zināt, ar ko tie atšķiras, lai izvēlētos īsto. Lūk, īsais šefpavāra špikeris:
Vairāk skaties raidījuma sižetā: