Kad tad vēl, ja ne vasarā darbināt grilu un čurkstināt gaļu uz tā! Un kad tad, ja ne tagad izmēģināt kādu jaunu marinādi! Pieredzē dalās mājražotājs Aivars Žiedas.
Abonentiem
Gaļa un īpaša sula no pagraba – izcila šašlika veiksmes stāsts
Aivars Žiedas marinē, žāvē, kūpina un konservē Vānes pusē, “Kalnēnu” mājās. Pie viņa stenda tirgū vienmēr stāv rindas, jo klienti zina, ka tur būs nemainīga kvalitāte un garša. Viņam ir arī triks, kā vienā burciņā salikt divreiz vairāk gurķu nekā parasti!
Dārzs un pagrabs pats pateiks priekšā
Aivars uzsver, ka nav pareizas vai nepareizas marinēšanas. “Visu izšķir garša! Ja garšo ar sīpoliem, tad marinē sīpolos, ja garšo ar dillēm, marinē tajās!”