Šefpavārs pastāsta, kā aknām samazināt rūgteno piegaršu

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ceptas aknas ar piedevām. Ilustratīvs attēls.
Ceptas aknas ar piedevām. Ilustratīvs attēls. Foto: Arkadiusz Fajer/Shutterstock.com

Ja esi ēdis aknas, iespējams, būsi ievērojis, ka tām ir rūgtena piegarša. Rūgtuma pakāpi var mazināt, izmantojot senu, bet iedarbīgu metodi.

Šefpavārs Kristaps Sīlis raidījumā "Šefu gaidījāt" skaidro, ka vistu akniņas ir tās, kurām rūgtenā garša ir jūtama vismazāk, īpaši salīdzinot ar liellopu vai meža dzīvnieku. 

Šeit talkā var ņemt senu metodi, kuru izmanto joprojām, un tā patiesi samazina rūgto garšu. Kas jādara? Aknas jāmērcē pienā – tieši tik vienkārši.

Vairāk skaties raidījuma sižetā:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti