:format(webp)/nginx/o/2024/04/09/15991766t1hc332.jpg)
Ar dakšiņu? Tas ir variants, tomēr ne allaž derīgs, īpaši tad, ja panējamais produkts ir apaļš vai nedrīkst tapt sacaurumots. Ir vēl kāda iespēja, kas gan sākumā prasīs zināmu koncentrēšanos.
Ar dakšiņu? Tas ir variants, tomēr ne allaž derīgs, īpaši tad, ja panējamais produkts ir apaļš vai nedrīkst tapt sacaurumots. Ir vēl kāda iespēja, kas gan sākumā prasīs zināmu koncentrēšanos.
Raidījumā "Izgaršo Latviju" šefpavārs Normunds Baranovskis parāda divu roku tehniku, kad produkti tiek apvārtīti slapjā un sausā masā.
Lai pirksti neapliptu ar olām un miltiem un nebūtu ik pa brīdim jāmazgā, šefpavārs aicina izmantot vienu roku tikai sausajām sastāvdaļām, bet otru slapjajām.
Kā tas tieši darāms, skaties raidījuma sižetā: