"Kas ir ar tiem korķiem?! Ne atvērt to pudeli normāli, ne aizvērt!" Vai esi dzirdējis kādu tā sakām, vai arī esi to vidū, kurš domā tāpat vai vismaz ļoti līdzīgi? Skaidrojam, kas īsti notiek ar dažādu dzeramo produktu iepakojumu korķiem, kas ir mainījies, kāpēc nav kā agrāk, ko vēl varam sagaidīt un kāpēc vispār kāds izdomājis ko tādu.

Viegli atveramu un aizveramu iepakojumu esamība ļauj patērētājam iegādāties lielākus iepakojumus un tos droši uzglabāt, kā arī mūsdienu aktīvajā dzīvesveidā, kad esam nemitīgā kustībā, mūs neierobežo izvēlē, jo atvērtā sula, kefīrs vai ūdens nav jāizdzer uzreiz tādēļ vien, ka tas vairs nav transportējams.

Bet kas notiek ar vairāku ražotāju dzērienu iepakojumiem, uzmanību vēršot tieši uz pudeļu un tetrapaku korķiem? Kāpēc tie vairs nav tādi kā agrāk - atskrūvējami, noņemami un pēc tam tikpat viegli uzskrūvējami atpakaļ?

Ieskicēsim situāciju, ja nu pagaidām jaunos korķus neesat redzējuši

Iegādājoties dzērienus, kuru iepakojumus noslēdz plastmasas korķis, arvien biežāk atklājam, ka korķis neatdalās no iepakojuma, kā esam līdz šim raduši.

Jāsaka, ka ir dzirdēts ne viens vien viedoklis par to, ka iepakojumi, kuriem korķi ir piestiprināti, ir neērti - grūtāk atvērt, grūtāk aizvērt, korķis radot neērtības padzerties tieši no pudeles vai pakas.

Komentāri (6)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest