Nobaudi tradicionālo ukraiņu boršču un atbalsti ukraiņu bērnus Alūsknes novadā

18. augustā Pļavnieku tirgū
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Smile Studio/Shutterstock.com

 Nogaršojot īstu ukraiņu boršču pasākumā “Pļavnieku tirgū” 18. augustā plkst. 16.00-19.00, "Pļavnieku tirgus" sadarbībā ar biedrību “Gribu palīdzēt bēgļiem” un Latvijas uzņēmumu SIA “GEMOSS” aicina atbalstīt ukrainietes Marijas Koņjaginas iniciatīvu attīstīt izklaidējošas aktivitātes bērniem Alūksnes novadā

""Pļavnieku tirgus" ir Latvijas uzņēmums, un mēs vēlamies atbalstīt labus darbus, ko īsteno jaudīgi, harismātiski un mērķtiecīgi cilvēki Latvijā. Novērtējam cilvēkus, kas, neatkarīgi no reāliem dzīves un ikdienas apstākļiem, meklē iedvesmu un pozitīvu pieredzi. "Pļavnieku tirgū" lauku labumus piedāvā ne tikai Latvijas ražotāji, bet tirgū atrodamas arī citu valstu kultūru delikateses. Vēlamies iepazīstināt cilvēkus ar ukraiņu kolorīto virtuvi, ko pasākumā parādīs saimniece Marija," stāsta labdarības kampaņas iniciators, "Pļavnieku tirgus" valdes loceklis Ēriks Ertmanis.

“Ukraiņu virtuve ir bagātīga, mums garšo sātīgs ēdiens. Aicinu to izbaudīt!”

norāda saimniece Marija Koņjagina, kura atvērusi kafejnīcu Alūksnē.

Aicinām visus interesentus uz satikšanos ar ukraiņu saimnieci Mariju un viņas gatavotā boršča baudīšanas svētkiem "Pļavnieku tirgū" 18. augustā no plkst. 16.00 līdz 19.00. 

Uz vietas būs iespējams veikt ziedojumu biedrībai “Gribu palīdzēt bēgļiem”, tādējādi dodot saimniecei Marijai Koņjaginai iespēju īstenot aktivitātes ukraiņu bērniem, kuriem šobrīd mājas ir Alūksnes novadā.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu