Karbonāžu jautājumā gaumes ir dažādas, bet viens no etaloniem jau gadu desmitiem ir "Lido" nobaudāmās vistas karbondādes – ar krēmīgu siera “cepuri” un sulīgiem ananasu gabaliņiem. Ne viens vien, kas ar tām reiz mielojies, ir mēģinājis mājās atkārtot šo baudījumu, tomēr rezultāts ne vienmēr attaisno cerības.

Lai nāktu tev talkā, apkopojām kulinārijas entuziastu padomus, kuri apgalvo, ka viņiem izdevies atšifrēt "Lido" meistaru viltības, tiekot pie karbonādēm ar līdzvērtīgām garšas īpašībām, kā arī jautājām pēc padoma profesionālim – "Gastronome" šefpavāram Ingmāram Ladigam. Lūk, praksē pārbaudīti karbonāžu mākslas knifiņi un ieteikumi, kurus ievērojot, arī tev viss izdosies uz goda!

Kādā "Facebook" ēst gatavotāju domubiedru grupā kulinārijas entuziasti, mēģinot atšifrēt “Lido” šefpavāru viltības, teju vai sakāvušies, nonākot pie secinājuma, ka gaļa nav apviļāta