Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Atklājam sezonu: 10 savā vienkāršībā izcilas kabaču receptes

Kabaču ēdieni.
Kabaču ēdieni. Foto: Depositphotos.com, Shutterstock.com, Receptes.lv lasītājs, Receptes.lv kolāža

Kabači ir lieliski. Kad sākas to sezona, kam savs dārziņš, priecīgi, kam jāpērk - arī, jo to cena kļūst pavisam draudzīga. Bet labākais ir šī dārzeņa spēja būt tik daudzveidīgam un saderēt kopā ar citiem produktiem. Startam - receptes, kas ļaus izbaudīt kabača garšu visā tā krāšņumā, gatavojot bez sarežģītām piedevām.

Noderīgi:

Ja kabači ir lieli, sēklas der izņemt, jo tās, kabacim augot lielākam, kļūst arī cietākas un nav baudāmas..

Līdzīgi arī ar kabaču mizu - jo lielāks kabacis, jo cietāka miza, ja māc bažas, ka tā varētu bojāt ēdiena baudīšanu - nomizo.

Kabacim ir ļoti maiga garša, tāpēc, ja vēlies to izgaršot, rūpīgi pārdomā, kādas garšvielas izvēlēties, lai tās pilnībā nenomāc košo dārzeni.

Kas kabacī labs un kāpēc to vajadzētu noteikti iekļaut savā ēdienkartē, lasi te:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu