100 dienas "McDonald's" ēdiena un mīnus 26 kilogrami (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: 8th.creator/Shutterstock.com

57 gadus vecs vīrietis dokumentēja savā TikTok profilā  100 dienu diētu, kuras laikā pārtika no ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" piedāvājuma, un apgalvo, ka šo dienu laikā ir zaudējis aptuveni 26 kilogramus, vēsta "Insider".

Kevins Maginis no Nešvilas, ASV, februārī sāka īpašu diētu, apņemoties 100 dienas ēst "McDonald's" piedāvāto maltīti.

Viņa stratēģija bija ieturēt tur maltīti trīs reizes dienā, bet apēst tikai pusi. Papildus viņš apņēmās atteikties no uzkodām un dzert tikai ūdeni.

@bigmaccoaching Replying to @Pudge2727 Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ Wild Side - Mötley Crüe

NBC raidījumā "Today" vīrietis atklāja, ka atļāvies pasūtīt jebko no ēdienkartes un nav skaitījis kalorijas.

Maginis apgalvoja, ka viņš nav saistīts ar McDonald's un uzņēmums nav sponsorējis šo izaicinājumu, taču viņi viņam nosūtījuši "dāvanu kastīti".

Amerikas dietoloģe Tara Šmita izdevumam "Fortune" skaidroja, ka šī diēta nesusi kilogramu zudumu tāpēc, ka viņš vienkārši dedzinājis vairāk kaloriju nekā uzņēmis.

Lai arī šim vīram izdevies zaudēt svaru, atgādinām, ka veselīga uztura pamatprincipi paredz ikdienā nepatērēt eļļā vārītus ēdienus un pusfabrikātus, bet ēst pietiekamā daudzumā dārzeņus, augļus un izvēlēties veselīgus šķiedrvielu un olbaltumvielu avotus!

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu