
Vrapburgeri ir lielā cieņā. Kas tas ir? Tortiljā ietīti visādi labumi, nereti parasta burgera sastāvs, bet maizīšu vietā - tortilja. Daudziem lielākā bēda šķiet tehnika, kā to glīti satīt. Mēs parādīsim.
Vrapburgeri ir lielā cieņā. Kas tas ir? Tortiljā ietīti visādi labumi, nereti parasta burgera sastāvs, bet maizīšu vietā - tortilja. Daudziem lielākā bēda šķiet tehnika, kā to glīti satīt. Mēs parādīsim.
Jāsāk ar to, ka jāizvēlas tortilja pēc savas patikas. Tad jāsarūpē pildījums. Te brīva vieta tavām izpausmēm - vari likt tikai dārzeņus, vari izmantot visas sastāvdaļas, ko liktu burgerā, vari likt malto gaļu, kas sacepta ar pupiņām, un papildināt ar dārzeņiem - esi radošs!
Bet šoreiz nevis recepte, bet gan vrapburgera tīšanas tehnika.
Pirmais, kas jāņem vērā, - visu pildījumu liec tortiljas vidū.
Otrais noteikums - liec pildījumu bagātīgi, bet nepārspīlē, lai pildījuma "tornis" nav tik augsts, ka nav iespējams ielocīt tortiljas maliņas.
Un tad? Laiks tīt. Kā to izdarīt, skaties video:
Kad vrapburgers satīts, lai garša labāka un tortilja netinas vaļā, to der uz pannas vai grilā viegli apgrauzdēt, liekot aizlocīto pusi uz leju.
Lai izdodas!