Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Gatavotāji iesaka, kā pašam pagatavot mazsālītu lasi

Lasis ar sāli, pipariem un dillēm. Ilustratīvs attēls.
Lasis ar sāli, pipariem un dillēm. Ilustratīvs attēls. Foto: Candice Bell/Shutterstock.lv

Uz mīkstas maizītes, kurai apakšā plānā kārtiņā uzziests sviests, garda mazsālīta laša šķēlīte, kas papildināta ar kādu sīpola ripiņu, citrona trijstūrīti vai diļļu kātiņu, - pasakaini gardi. Un nereti iegādāties svaigu laša fileju, lai to iesālītu pats, ir krietni izdevīgāk (tieši no finansiālās puses) nekā pirkt gatavu.

Cik cilvēku, tik dažādu gaumju un garšas patiku, nepatiku un iecienītāko gatavošanas metožu. Un tā, lai patiesi saprastu, kas pašam garšo vislabāk, ir jāizmēģina vairāki varianti un jānonāk līdz savai vislabākajai receptei.

Bet ar ko sākt?

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu