Bērs Grils nožēlo, ka kādreiz atbalstīja vegānismu (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Izdzīvošanas savvaļā meistars Bērs Grils
Izdzīvošanas savvaļā meistars Bērs Grils Foto: AP Photo/Discovery Channel, Luis Enrique Ascui/ SCANPIX

Bērs Grils, bijušais vegāns, kļuvis par īstenu gaļas cienītāju un šobrīd izjūt kaunu par to, ka reiz popularizēja šīs augu diētas, vēsta "Insider".

Nesenā intervijā izdzīvošanas meistars un dažādu izdzīvošanas raidījumu un filmu zvaigzne atklāja, ka gaļēdāju jeb karnivoru diēta  ir paveikusi brīnumus ar viņa veselību un labsajūtu. Viņš sacīja, ka atskatoties, kā vēsturiski slavējis vegānisma priekšrocības veselībai un planētai, šobrīd izjūt kaunu.

Gaļēdāju jeb karnivoru diēta paredz uzturā lietot tikai dzīvnieku izcelsmes produktus, piemēram, gaļu, olas un piena produktus. Gaļu un zivis ēd arī jēlas.

Steiks. Ilustratīvs attēls.
Steiks. Ilustratīvs attēls. Foto: unsplash.com

"Pirms dažiem gadiem es biju vegāns - patiesībā pat sarakstīju vegāniem paredzētu pavārgrāmatu, un man ir mazliet kauns, jo es patiesi to visu reklamēju," Bērs Grils atzina intervijā.

"Es domāju, ka tas ir labi apkārtējai videi, manai veselībai. Bet ar laiku, gūstot pieredzi, zināšanas un mācoties, es sapratu, ka esmu kļūdījies abos aspektos," viņš piebilda.

Vēlāk intervijā Grils teica, ka viņš tagad aizstāv to, ko pats dēvē par "senču dzīvesveidu", paskaidrojot, ka ir atradis veidu, kā dzīvot, ēdot sarkano gaļu un subproduktus - dabisku pārtiku, kādu patērējuši arī mūsu senči. Kā arī atzina, ka dārzeņu viņam nemaz nepietrūkstot un tiem pat netuvojas.

Bērs Grils apgalvo, ka viņa āda nekad nav izskatījusies labāk, pats nav līdz šim juties tik spēcīgs un ari viņa organisms nav bijis labākā stāvoklī.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu