Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Kāds ir izcila kartupeļu biezeņa noslēpums? Atklāj "kartupeļu dīleris" (5)

Raksta foto
Foto: New Africa/shutterstock.com

Krēmīgs, zīdains kartupeļu biezenis jeb biezputra, ar bagātīgu garšu un bez neviena cieta kartupeļu krikuma - izcilība. Un ja vēl pasniegts ar kādu gardu mērci, kotleti un iemīļotākajiem salātiem - maltīte izdevusies. Tomēr ar kartupeļiem viss nav tik viegli.

Biezenis ar kartupeļu gabaliem, ūdeņains, bezgaršīgs - šie visi riski pastāv, ja gatavotājs nezinās šo to par galveno sastāvdaļu kartupeli un nebūs informēts par gatavošanas metodēm un tehnikām.

Par to, kā tikt pie perfekta kartupeļu biezeņa, stāsta Mārcis Pakalns no zemnieku saimniecības "Piekalnes", kuri ir braši kartupeļu audzētāji, Instagram konta "Potatodealer" īpašnieks.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu