Kādu tievēšanas metodi izmanto šefpavārs Lauris Aleksejevs?

Šefpavārs Lauris Aleksejevs FOTO: Sintija Zandersone/LETA

Kad diena jāaizvada smalku garšu un smaržu paradīzē, saglabāt labu figūru varētu būt grūti. Restorāna "36. līnija" šefpavārs un līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj, ka ievēro kādu vienkāršu ēšanas principu, kas viņam palīdz sevi turēt grožos.

Lauris sarunā atklāj, ka ir gandrīz simts kilogramu smags: "Būtu priecīgs par mīnus 10 kilogramiem."

Viņš izstrādājis savu taktiku, kā nepieņemties svarā un uzturēt sevi formā: "Ik pa laikam sevi noskaņoju neēst vienu vai divas dienas. Pārtieku tikai no ūdens un tējas. Sākumā mazliet pasāp galva, bet trešajā dienā enerģijas ir daudz vairāk, nekā piestumjoties deviņos vakarā. Šādi var tikt vaļā no kādiem četriem kilogramiem. Galvenais ir laba pašsajūta. Pēc tam visam parādās cita garša un smarža."

Šefpavāram tievēt palīdz kāda metode:

"Man ir RPP princips – rīt pusi porcijas, bet pēc sešiem vakarā dzert tikai tējiņu.

Vēl ļoti labi palīdz, ja no ēdienkartes pilnībā izslēdz baltos miltus, cukuru un pārceptas lietas. Visu ēd mazāk nekā gribas."

2020. gadā restorāns "36.līnija" un kafejnīca "Apetite" pārcēlies uz jaunām telpām Dubultos, Baznīcas ielā, kur atrodas joprojām. 

Kompānija "Lauris Restaurant Service" reģistrēta 2007.gada novembrī.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 2. augusta numurā.

Uz augšu
Back