Kam vajadzīga lavandas smaržas svece, ja var izvēlēties tomātu zupas?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Akhmad Dody Firmansyah/Shutterstock.com

Alpu svaigums vairs nav aktuāls: aromātiskās sveces ar ēdiena smaržu sāk iekarot tirgu. Vai tu arī sev tādu vēlētos?

Vienkāršākais veids, kā padarīt savu mitekli mājīgāku, ir ar smaržām, kas patīkami virmo gaisā. Amerikāņu konservēto zupu kompānija Campbell's ir pirmā, kas prezentējusi sveces ar savu populārāko zupu aromātiem, ziņo "Postimees".

Tomātu un siera vai vistas nūdeļu zupas smaržu? Sveces izgatavotas ierobežotā daudzumā. Pagaidām ir tikai divas sveces, taču eksperti ir pārliecināti, ka drīzumā tendencei sekos arī citi ražotāji. Iedomājies pīrādziņu, boršča, cepeša, sēņu zupas vai kebaba smaržu.

Atšķirībā no uzmācīgajām ziedu vai skarbajām citrusaugļu smaržām, ko piedāvā lielākā daļa zīmolu, lai radītu mājā oriģinālu atmosfēru, šīs smaržu kompozīcijas noteikti patiks lielai daļai patērētāju. Tā vismaz cer ražotāji, kas gan liek šaubīties. 

Mums gan rodas jautājums, ko par to teiks mūsu vēderi un uztura speciālisti. Vai šādi aromāti neraisīs lielāku apetīti, nekārdinās brīžos, kad nesen jau būsim papusdienojuši? Tomēr skaidrs ir viens, mēs esam dažādi, tāpēc kādam noteikti arī šādi aromāti liksies daudz tīkamāki par klasisko ziedu vai vaniļas smaržu.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu