Sauciet šo, kā gribat, bet šis ir kulināri NEkulinārais raidījums "Pie Jankas", TVNET raidījums, kur satiekas cilvēki un kolorītais TVNET fotogrāfs Jānis Škapars. Vienu reizi mēnesī Jānis uzņemsies lielos vadības grožus savās rokās un kopā ar raidījuma viesiem gatavos nenopietni nopietno. Kā arī aprunāsies par interesantām un ne tik interesantām tēmām - pie plīts un dzīvē.
Olimpiskā čempiona pildītās olas - pie plīts Janka un Nauris Miezis (1)
Raidījums
Otrās epizodes viesis nudien ir īsta zelta vērts. Pie Jankas ciemos Latvijas olimpiskais čempions Nauris Miezis. Šoreiz nevis basketbola laukumā, bet pie plīts Nauris kopā ar Janku mācījās gatavot pildītas olas, kā arī izmēģināja dažādas metodes vieglākai olu atbrīvošanai no čaumalas.
Kā pagatavot pildītās olas?
- Izvāra cieti olas, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
- Tos liek atsevišķā bļodā, saspaida, papildina ar garšvielām, sasmalcinātiem zaļumiem un majonēzi. Samaisa.
- Liek dzeltenumu masu baltuma pusītēs, dekorē un bauda!
Olu dzeltenumiem, ja gribas pikantākus, droši var pievienot arī kādu naža galu sinepju.