Ēdienkarte pirmdienai: iesaka šefpavārs

Brokastis, pusdienas un vakariņas
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto

Vai arī tevi bieži nomoka jautājums: ko lai šodien gatavo? Ja tā, ieskaties šefpavāra Normunda Baranovska sastādītajā pirmdienas ēdienkartē: produkti visiem iecienīti un pieejami. 

Diena sākas ar brokastīm. Maizītes ar desu un pārslas ar pienu ir ļoti ierastas, bet no labi zināmiem produktiem var pagatavot ko oriģinālāku. Musli apvieno ar jogurtu, bet īpašo odziņu piešķir ar ceptu banānu.

Kā ar pusdienām? Pasta un mērce skan izcili! Šajā laikā izaicini sevi un izmēģini vārīt pastu no svaigas mīklas. 

Ja pusdienās baudīji gaļu, vakariņās to var arī izlaist. Skaidrs ir viens - no zeltainiem, viegli kraukšķīgiem un garšām bagātiem kartupeļiem mājinieki nu gan neatteiksies! Piedevām izmanto jogurta mērci un svaigus dārzeņus.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu