Vai arī tevi bieži nomoka jautājums: ko lai šodien gatavo? Ja tā, ieskaties šefpavāra Normunda Baranovska sastādītajā pirmdienas ēdienkartē: produkti visiem iecienīti un pieejami.
Ēdienkarte pirmdienai: iesaka šefpavārs
Brokastis, pusdienas un vakariņas
Diena sākas ar brokastīm. Maizītes ar desu un pārslas ar pienu ir ļoti ierastas, bet no labi zināmiem produktiem var pagatavot ko oriģinālāku. Musli apvieno ar jogurtu, bet īpašo odziņu piešķir ar ceptu banānu.
Kā ar pusdienām? Pasta un mērce skan izcili! Šajā laikā izaicini sevi un izmēģini vārīt pastu no svaigas mīklas.
Ja pusdienās baudīji gaļu, vakariņās to var arī izlaist. Skaidrs ir viens - no zeltainiem, viegli kraukšķīgiem un garšām bagātiem kartupeļiem mājinieki nu gan neatteiksies! Piedevām izmanto jogurta mērci un svaigus dārzeņus.