Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Lielā kabaču izēšanās: no pankūkām līdz sacepumiem un zupām

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: receptes.lv

Kabaču laiks, iespējams, ir viens no gaidītākajiem brīžiem vasarā, jo šī dārzeņa daudzveidība ir apbrīnojama. To vari rīvēt un cept pankūkās, pievienot gaļas kotletēm, veidot neaizmirstamus sacepus vai vārīt zupā. Un, iedomājies, arī kēksiņus var cept un likt burkā kopā ar plūmēm. Daudzveidīgu recepšu izlase, kabaču laika baudīšanai!

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu