Onkoloģisko risku samazināšana
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kā jau tika minēts iepriekš, auzu putra ir vērtīgs šķidrvielu avots, kas vienkārši ir nepieciešams organismam tā normālai ikdienas funkcionēšanai. Vēl šķiedrvielas palīdz samazināt veselu virnki nopietnu saslimšanu un slimību un attīstības risku, starp kurām ierindojas arī onkoloģijas saslimšanas.
Šo šūnu spēju pierādīja Holandes un Apvienotās Karalistes pētnieki. Viņi konstatēja, ka regulārs uzturs, kas ir bagāts ar šķiedrvielām, samazina vēža attīstības risku. Ja precīzāk, tad desmit grami šķiedrvielu samazina onkoloģijas attīstības risku par 10%. Arguments par labu auzu putrai.
Avots: Kitchenmag.ru