Uzmanību! Pie grila Pipars.

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Līgo svētki straujiem soļiem tuvojas, tātad jāgatavojas kārtīgai grilēšanai. TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" otrais viesis bija 14 gadus jaunais kulinārijas blogeris Pipars. Ar grilēšanu viņš ir uz "Tu" un šajā reizē tev piedāvā lielisku burgera recepti.

Visu produktu sagatavošana norisinājās svaigā gaisā un visa termiskā apstrāde tika veikta uz grila, tātad šo droši var dēvēt par īstenu Pipara grila burgeru!

Tagad tu zini, ka burgeru kotlešu gaļa ir kārtīgi jāpamētā, lai no tās izsitu gaisu un kotlete nejuktu ārā. Svarīgs arī 5 sekunžu likums, lai burgers ieņemtu pareizo formu un stabili turētos kopā. Ja recepte tevi uzrunāja, saglabā recepti, kurā gatavošana aprakstīta soli pa solim un parādīta foto.

Vienkāršais grila burgers un kartupeļu daiviņas no Pipara

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Avots: TVNET/Sejas

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu