1. Jaunos kartupeļus ar visu miziņu sagriež daiviņās, liek bļodā.
2. Pārlej ar labu olīveļļu un uzkaisa sāli. Visu cītīgi pamētā, lai katrai daiviņai tiktu gan eļļa, gan sāls.
Foto: Receptes.lv
3. Gaļai pievieno svaigi maltus piparus.
Foto: Receptes.lv
4. Smalki sagriež šķiņķi un arī to pievieno gaļai. Pievieno arī Spilvas BBQ mērci.
Foto: Receptes.lv
5. Visu kartīgi samaisa, izmīca. Gaļa kārtīgī jāpamētā, lai izsistu no gaļas masas gaisu.
6. Grilā liek cepties kartupeļus.
Foto: Receptes.lv
7. Kamēr kartupeļi gatavojas, izveido lielas, biezas un apaļas burgera kotletes.
Foto: Receptes.lv
8. Ik pa laikam apgroza kartupeļus.
Foto: Receptes.lv
9. Kad daiviņas gatavas, ņem nost no grila un to vietā liek kotletes.
Foto: Receptes.lv
10. Kamēr kotletes cepas, sagatavo visu nepieciešamo burgera kārtošanai.
Foto: Receptes.lv
11. Biezās šķēlēs sagriež saldo sīpolu, tomātu.
Foto: Receptes.lv
12. Pāgriež uz pusēm burgeu maizītes.
13. Īsi pirms burgera kotletes noņem no grila, uzliek uz tām siera šķēles. Pēc dažam minūtēm jau gatavs un var ņemt nost no grila.
Foto: Receptes.lv
14. Apcep bekonu.
Foto: Receptes.lv
15. Apdedzina maizītes.
Foto: Receptes.lv
16. Kārto burgerus: uz maizes mērce, tad kotlete ar sieru un bekonu, svaiga salātlapa,tomāts, sīpols un marinētus gurķus, noslēdz ar maizītes otru daļiņu.
Foto: Receptes.lv
17. Uz burgera uzliek plaukstus, piespiež un patur, skaitot līdz pieci, lai burgers ieņem īsto formu.
Foto: Receptes.lv
18. Burgerus var griezt uz pusēm un dalīties.
Foto: Receptes.lv
19. Pasniedz ar gardajām kartupeļu daiviņām.
Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv