Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta turpinājums
/nginx/o/2020/02/06/12923776t1ha91c.jpg)
Olu baltumi ir tāds niķīgs produkts, bet daudzas kūkas un pīrāgi bez tiem nav iedomājami. Reizi no reizes tos neizdodas sakult tik gaisīgus kā norādīts receptē. Atmet domu, a tas nav svarīgi un būs jau labi kā ir. Ja olbaltumi nebūs pietiekami saputoti, ne pīrāgs, ne plātsmaize neizdosies pietiekoši gaisīga. Ko iesākt?
Ja jūti, ka baltumi neputojas kā parasti, ieliec tos uz 10 minūtēm ledusskapī un ļauj atdzist. Tad pievieno mazu šķipsniņu sāls un puto vēlreiz. Atkārtotām problēmām nevajadzētu rasties.
Raksta turpinājums