Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Rupjmaizes kārtojums ar putukrējumu un ievārījumu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spēka deserts. Lai arī rupjmaizi ierasti ēdam kopā ar kādu gaļas šķēli vai pie zupas, desertā šī maizīte garšo tikpat fantastiski. Lai garšas būtu balansā, atceries, ja putukrējums salds, izvēlies skābāku ievārījumu.

Rupjmaizes kārtojums ar putukrējumu un ievārījumu

Foto: Receptes.lv

Vairāk recepšu izlases:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu