Vieglākai gada 19. nedēļai: receptes darba dienu vakariņām

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Receptes.lv lasītāji, Receptes.lv kolāža

Jauna nedēļa, un atkal aktualizēsies jautājums: "Ko šodien gatavot?" Pateicoties valsts svētkiem, daudziem darba nedēļa būs mazliet īsāka, tātad par vienas dienas plānošanu mazāk. 

Ēšanas paradumi dažādās ģimenēs atšķiras, iemesli tam var būt dažādi – ieradumi, dažādas diētas, produktu nepanesamības, vienkārši garšo-negaršo, tāpēc aicinām, apskatot receptes, neaizmirst par radošumu – daudzi ēdieni ir vairāk vai mazāk pielāgojami ģimenes vajadzībām un gaumēm, tāpēc smelies idejas un lai vieglāka nedēļa!

Kartupeļi – īpaši labi, ja algas diena vēl jāgaida

Šis lieliskais dārzenis ir izcils, jo to var pagatavot ļoti daudzos veidos un daži no tiem ir ne vien garšīgi, bet arī ekonomiski. 

Zupas

Kā bez zupas? Ja vēsāka diena, jāvāra kas sezonāls un silts, piemēram, skābeņu zupa. Ja laiciņš lutina, jāgatavo aukstā zupa.

Salāti - makaroni kā lielisks pamats

Ja salātu bāzei izmanto kādu sātīgu produktu, piemēram, makaronus, tad salāti lieliski aizstās kādu silto ēdienu. Un iederēsies arī pusdienu kārbiņā tiem, kam nav iespējas ēdienu pirms ēšanas uzsildīt.

Palutini sevi un ģimeni ar kādu saldu gardumu

Kam dotības un patikšana kūku cepšanā, tam jāizmanto rabarberu laiks. Kas labprāt gatavo kādu vienkāršāku desertu – arī te mums ir ko piedāvāt.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu