Raimonds Zommers atklāj, ko darīt ar pienenēm, lai tās nebūtu rūgtas

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Pienenes. Ilustratīvs attēls.
Pienenes. Ilustratīvs attēls. Foto: nblx/shutterstock.com

Kamēr dārza labumu laiks ir vēl tikai priekšā, jāņem tas, ko dod savvaļas daba. Un viens no labumiem-gardumiem ir pienenes. Baudāmas ir gan to lapas, gan ziedi. Tiesa, pienenes mēdz būt rūgtas, bet labā ziņa – tas ir labojams.

Šefpavārs Raimonds Zommers raidījumā "Šefu gaidījāt?" padalās ar savu izmēģināto metodi, audzējot pienenes, lai tās nebūtu rūgtas.

Bet, ja tu neesi pievērsis vērību vietām, kur tās aug, lai jau tajā brīdī novērstu lapiņu rūgtu garšu, šefpavārs atklāj, kā saplūktos labumus no tās atbrīvot.

Viss, kas tev nepieciešams, – ledusauksts ūdens. Ideālā variantā ūdens ar ledus gabaliņiem. Lapiņas tajā jāizmērcē, un tās pēc tam būs baudāmas bez rūgtās piegaršas.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu