Jo vēlāka ēdienreize, jo vieglāka

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Kvalitatīvam miegam svarīgs ir ne vien vakariņu laiks, bet arī apēstais daudzums un pārtikas veids. 

Vakariņu porcijai jābūt nelielai un ar viegliem produktiem. Laba izvēle būs baltā mājputnu gaļa (vistas, tītara), liesa liellopa gaļa, kalmāri. Neskādēs arī olas, bet tiesa gan tikai baltums, dzeltenumu labāk pietaupīt brokastīm. 

Vēl viens lielisks vakariņu produkts ir jūras zivis. Tā ātri pārstrādājas un, atšķirībā no saldūdens zivīm, uzlabo kolagēna un elastāna ražošanu, kas nepieciešams svaigai, elastīgai un skaistai ādai.

Veģetāriešu superprodukts būs melnās lēcas. Bagātas ar ogļhidrātiem, olbaltumvielām, ātri pagatavojamas un ātri pārstrādājamas.

Neskādēs arī lapu salāti ar dārzeņiem. Tikai jāiztiek bez krējumu un majonēžu mērcēm. Papildini ar saldajiem pipariem, gurķiem, spinātiem, brokoļiem un zaļajiem kāpostiem. Šie ir šķiedrvielām bagāti produkti, kas papildus satur ūdenī šķīstošus vitamīnus, kas piedalās ādas šūnu veidošanā.

Lasi vēl:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu