Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Sirsnīgas pankūkas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja vaicāsi kādam cilvēkam gados, ar kādu pildījumu pankūkas pasniedza viņu jaunībā, atbilde visbiežāk izskanēs šādi: "Pildītas ar sirdi". Subproduktus dažādu ēdienu pagatavošanā izmantoja biežāk. Šobrīd ar sirdīm, aknām un nierēm daudzi ir "uz jūs", savukārt, restorānos šos subproduktus pasniedz kā delikatesi. Nebaidies eksperimentēt un nobaudi pildīto pankūku klasiku - nenožēlosi.

Sirsnīgo pankūku recepte

Raksta foto
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu