Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Sirsnīgas pankūkas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja vaicāsi kādam cilvēkam gados, ar kādu pildījumu pankūkas pasniedza viņu jaunībā, atbilde visbiežāk izskanēs šādi: "Pildītas ar sirdi". Subproduktus dažādu ēdienu pagatavošanā izmantoja biežāk. Šobrīd ar sirdīm, aknām un nierēm daudzi ir "uz jūs", savukārt, restorānos šos subproduktus pasniedz kā delikatesi. Nebaidies eksperimentēt un nobaudi pildīto pankūku klasiku - nenožēlosi.

Sirsnīgo pankūku recepte

Foto: Receptes.lv
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu