Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Zupas biezums

Lai zupu iebiezinātu, tai var pievienot miltus, sakultas olas, klimpas, dažādus graudus un makaronus. Ja esi izlēmis zupai pievienot graudaugus vai makaronus, iesaka tos izvārīt atsevišķi, jo dažu graudaugu vārīšanās laiks ir krietni ilgāks kā dārzeņu, savukārt, makaronu - īsāks, tad nu var sanākt ko neizvārīt vai pārvārīt un sabojāt gan zupas garšu, gan izskatu.

Ja izlēmi zupu iebiezināt ar miltiem, svarīgi tos uz pannas nelielā taukvielu daudzumā apcept līdz glīti zeltainam tonim un jūtamam riekstu aromātam. Ja to neizdarīsi, milti zupai piešķirs nepatīkamu pelējuma garšu un tā nebūs baudāma.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu