Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas stilbiņi krējumā ar ķiploku, sinepēm un citronu

2009. gada 14. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Šādi var pagatavot arī citus vistas gabalus, fileju gan neesmu mēģinājis.
Pagatavošana
180 min
1. Stilbiņus nomazgā. Sagatavo marinādi no krējuma, saspiestiem ķiplokiem, pievieno šķipsniņu sāls un samaisa. Šajā maisījumā liek stilbiņus, kārtīgi visu samaisa un uz kādām 2h atstāj marinēties (var arī uz nakti ielikt ledusskapī).
2. Stilbus izņem no marinādes, ar roku to nobraukot nost, un saliek cepamajā kastē (formā) ar augstākām malām.
3. Palikušo marinādi sajauc ar citrona sulu, sinepēm, garšvielām kādas patīk un pārlej to pāri stilbiņiem. Liek cepeškrāsnī 185-200 °C cepties uz 50 - 60 min., kamēr gaļa mīksta un virspuse smuki brūna. Pēc izņemšanas pārkaisam ar sakapātiem zaļumiem.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu