Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Veselīgi produkti – tas ir viegli un garšīgi

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tātad, tu esi gatavs iekļaut savā ēdienkartē vairāk dārzeņus, zaļumus, zaļos smūtijus. Internetā tu atradīsi tūkstošiem receptes un solījumus, ka zaļie smūtiji ir ļoti garšīgi un tev tie iegaršosies. Bet tev maz tā, ka tas nav garšīgi, bet tev no šāda zaļumu daudzuma ir gremošanas traucējumi. Un tad tu domā, ka tas viss nav priekš tevis. Īstenībā, vajadzētu vienkārši saprast, ka organisms sākumā pretosies un tā ir normāla organisma reakcija. Kuņģis 30 gadus pārvārīja kotletes, kūciņas un konfektes un, labi vai slikti, bet pierada pie tā. Mēs varam pierast pie slikta ēdiena, sliktiem apstākļiem vai attiecībām. Kamēr beigsies pacietība. Tāpēc esi gatavs, ka tavs kuņģis sākumā nepriecāsies par diedzētām lēcām un keila kāpostiem. Tas pieradīs – pie laba ātri pierod! Vienkārši ir jāpaciešas kāds mēnesis. Tad arī garšas kārpiņas sāks strādāt savādāk un, iespējams, iegaršosies arī seleriju sula. Bet, varbūt, arī neiegaršosies. Pateisība ir tajā, ka būs jāizgaršo apmēram 20 dažādi dārzeņu savienojuni un tikai divi no tiem tev garšos. Būs jāizmēģina 3-4 desmitus kāļu, čia sēklu, cukini nūdeļu pagatavošanas receptes, pirms tu sapratīsi, kura recepte ir tev tīkama.

Lasi vēl:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu