Receptes.lvPadomiGatavo augstā temperatūrāLūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.Receptes.lv2019. gada 5. februāris 23:59CopyDraugiem Whatsapp PinterestRaksta turpinājumsIepriekšējais4 / 6NākamaisVistu uz pannas novieto ar krūtiņu uz lejuNepārcepFoto: depositphotos.comKarstums ir vistas cepeša labākais draugs. Cepot 230 °C, ādiņa ātri kļūst brūna un saglabājas kraukšķīga.Vienkāršā vista citronā un ķiplokos ar piedevāmFoto: Depositphotos.com Raksta turpinājumsIepriekšējais4 / 6NākamaisVistu uz pannas novieto ar krūtiņu uz lejuNepārcepKomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Interesanti22. novembrisTests ⟩ Katram, kurš ikdienā gatavo, jāspēj atbildēt pareizi uz visiem jautājumiem
Padomi21. novembrisŠefpavārs atklāj, ko darīt ar aukstu ūdeni, lai kartupeļu pankūkas īpaši kraukšķīgas
RUS TVNETVakar, 00:00Не учли один нюанс: мошенникам практически удалось обмануть жительницу Эстонии, но удача была не на их стороне
RUS TVNETVakar, 11:00Стюардесса: используя этот трюк, можно получить бесплатный обед из бизнес-класса