Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Nepārcep

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārcepta vistas gaļa ir sausa. Lai izvairītos no pārcepšanas, izmanto gaļas termometru. Vislabāk gaļas temperatūru pārbaudīt, iespraužot termometru vistas stilbiņa resnākajā daļā, tuvāk putna vidusdaļai, ne ārmalai. Pārliecinies, ka neesi iedūris vistas kaulā, citādi tiks uzrādīta augstāka temperatūra. Perfekta izcepta vistas cepeša temperatūra ir 75 °C.

Cepta vista bez piepūles

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu