Raksta foto

Kartupeļi latvietim vēl aizvien ir lielā cieņā, gatavojam dažādi un recepšu ir daudz. Tomēr bieži gadās, ka kartupeļus uzvārām vairāk, nekā vienām vakariņām nepieciešams. Atstājam tos uz nākamo dienu vai pat aiznākamo, bet, atzīstamies, vienkārši sildīti vārītie kartupeļi nav tik labi kā tikko vārīti. Tamdēļ piedāvājam 5 receptes, kurās izmantoti vārīti kartupeļi - lai Tavu maltīti padarītu interesantāku un garšīgāku.

Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku

Raksta foto

Rasols (parastais)

Raksta foto

Zemnieku brokastis ar kartupeļiem

Raksta foto

Kartupeļu sacepums ar cauraudzīti

Raksta foto

Siļķe uz kartupeļa

Raksta foto


 

Komentāri