Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Melleņu mafini

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Ietauko mafinu veidnītes ar 90 ml tilpumu un uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2. Bļodā iesijā miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
3. Ar dakšiņu citā bļodā sakuļ pienu, sviestu un olu.
4. Miltu maisījuma viducī iespiež iedobi un šim maisījumam pievieno piena maisījumu un mellenes.
5. Ar dakšiņu ātri samaisa, līdz sausās sastāvdaļas kļust miklas. Neputo. Mīklai jābūt gabalainai.
6. Katrā veidnītē ieliek pilnu karoti mīklas. Veidnītēm jābūt piepildītām mazliet vairāk kā līdz pusei.
7. Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes zeltaini brūnus. Liek galdā siltus vai aukstus.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu