Gaļa minheniešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 750 g liellopu gaļas
  • 1 saišķītis zupas zaļumu
  • 4 sīpoli
  • Sāls
  • Eļļa
  • Mārrutki
  • Marinēti gurķi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu liek verdošā ūdenī un vāra. Kad gaļa gandrīz gatava, zupā liek zaļumus un uz pusēm pārgrieztus apceptus sīpolus. Gatavu gaļu izņem, sagriež porciju gabalos, liek šķīvjos un pārlej ar buljonu. Pasniedz ar mārrutkiem un marinētiem gurķiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni