Marinētas gailenes

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 l.gaileņu
  • Marinādei
  • 2 gl.etiķis 9%
  • 1 gl.ūdens
  • 1 -2ēdk.sāls
  • 2 ēdk.cukurs
  • Ķimenes,melnie piparu graudiņi,dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. gailenes notīra,nomazgā,vārīt sālsūdenī 20 min.,nokāš caurdurī.katlā marinādei ielej etiķi,ūdeni,pievieno sāli,cukuru.karsē kamēr uzvārās.gatavā marinādē liek gailenes un uz lēnas uguns karsē 20min.karsēšanas beigās pievieno ķimenes,dilles,melnos piparus.gatavās sēnes pilda burkās,pārlej ar marinādi,aizvāko.

Komentāri

māra 2014. gada 26. jūlijs 10:53
mazaja vai lielaja glaze liet etiki
Muša 2012. gada 16. jūlijs 01:36
:D šoks ka vispār kāds uztaisija ar tik daudz etiķi! Lasot recepti vajag kaut drusku arī domāt līdz, savādāk jau vel var lielāku sviestu savārīt!
Solvita 2010. gada 16. augusts 17:04
Es pamēģināju, kad pagaršoju- acis bija uz kātiņiem un ķēros pie ūdens glāzes- viens etiķis, no sēņu garšas ne smakas:(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi