Ķiplokmaizes jeb ķiploku grauzdiņi

3 1
Ķiplokmaizes jeb ķiploku grauzdiņi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 rupjmaizes ķieģelītis jeb formas maize
  • Ķiploku daiviņas pēc garšas
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Rupjmaizi sagriež garenās strēmelēs.
  2. Ķiploku smalki sarīvē.
  3. Maizi no abām pusēm apcep eļļā.
  4. Noņem no panas, nosusina eļļu un pārkaisa ar ķiplokiem un sāli.

    Lai labi garšo!
    Noņem no panas, nosusina eļļu un pārkaisa ar ķiplokiem un sā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

egils 2016. gada 13. februāris 21:06
nu paldies par so lielisko recepti, tagad zinasu visu siki un smalki :)))))))
Rodrigo 2016. gada 12. februāris 21:07
Garšīgāk, ja cep taukos un karstas ierīvē ar ķiploku daiviņu. Proces darbietilpīgāks, bet tā sanāk nu RIKTĪGAS UN KREPTĪGAS ĶIPLOKMAIZĪTES. Kurš tādas vienreiz pamēģinājis,ar sarīvētiem ķiplokiem apkaisītās uzskata par otrās šķiras preci :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas